Herhaling van zetten?

En weer was Thomas na het avondeten ineens superlaag in waarde. De kinderarts maar weer gebeld, de metingen van vandaag hadden we niet doorgebeld want dat hoefde vandaag niet volgens de kinderarts van gisteren. Ik had snel een joghurt toetje en twee betweens gegeven voor het trillen en de kinderarts gaf als advies een halve dextro want eigenlijk wilde ze niet weer dat hij zo door zou stijgen. Als het om 8 uur nog niet goed is wel weer een hele dextro geven maar ik hoorde Thomas net al dol doen onder de douche dus ik denk dat dat niet nodig is.

Als de waarde om 11 uur weer te laag of boven de 20 is dan moeten we weer even contact hebben met de kinderarts. Anders zien we haar morgen op het spreekuur in Dirksland en kunnen we bespreken of we de insuline gaan veranderen.