Een dagje suiker 1…

(normale waardes zijn tussen de 5 en 10)

We begonnen zoals standaard vanochtend, een normale meting.. 6,5.. om 10 uur 14,3 veel rennen, voetballen waterdrinken, om die waarde omlaag te krijgen… om 12 uur, 6,2. mooi. gewoon eten, gewoon prikken, en om 1500uur, in eens 15.6 gevolgd door 1700 uur 16.3. weer veel water, fietsen met pappa, om de waardes omlaag te krijgen. is het om 8 uur, 3.8, bijna een hypo, en nu bij het slapen gaan ineens weer 10,4.. iets te hoog dus. Jo Jo Jo Jo…..

Overleg met de arts 2 keer vandaag, aangepast spuitschema, en morgen gewoon weer een dag met het naar de meetmomenten toeleven.

Of het nu komt omdat hij moe is, ziek wordt, of uit zijn honeymoon komt, we weten het niet. Kibbeling gegeten vandaag? Zat hij gisteren niet al te hoog? Sja, we weten het niet. En de ene dag reageert hij anders op suikers dan de andere dag. het voetballen van vanochtend werkte prima om hem te laten dalen, maar het fietsen na het eten vanavond weer voor geen meter…. ik denk, ben de tel kwijt, dat we wel meer dan 20 prikjes hebben gedaan vandaag, en ook voor het eerst op verzoek van de arts, ketonen gemeten, die waren goed, gelukkkig, maar ook weer nieuw en dus veel uitzoeken en proberen….

Nee, niet een fijn dagje. en ik denk dat thomas dat ook zo beleefde. Waar zijn toch die dagen dat dit er niet was… dat het gewoon goed ging. Nee, het was gewoon niet leuk, niet fijn helemaal geen grip te hebbben, en voor verrassing na verrassing komen te staan. Maar, ik ben bang dat we dit nog veel vaker gaan meemaken…

:-((