Vervolg vaccinatie

Inmiddels heeft Thomas de beruchte prikken gekregen, gelukkig mocht hij daarvoor wel even apart in de sporthal want ik wist dus niet zeker wat voor direct effect de prikken zouden hebben als hij zich bij voorbeeld in de rij al super nerveus zou maken of als het wachten lang zou duren. Dus zekere voor het onzekere en dat kon gelukkig. Ze vroegen nog wel of hij die prikken mocht hebben maar ik heb me daarin genoeg verdiept en heb genoeg geruststellende bevestigingen gekregen om daar ja op te kunnen antwoorden.

Wat betreft de vaccinatie hebben we op korte termijn geen bijzondere dingen kunnen ontdekken behalve dan pijnlijke armen maar dat is normaal en een keer een hogere waarde maar dat zou net zo goed ergens anders door kunnen komen. Ik begreep dat de BMR prik een wat gemenere is en dat we daar eventueel nog na een week of twee weken iets van zouden kunnen verwachten. So far so good dus maar.