Apotheek

IMG_1914

 

Vandaag moest ik weer naar de apotheek om onze voorraad Levemir aan te vullen. Op de een of andere manier heb  ik dan altijd het gevoel dat ze zullen vragen: “Heb je nu alweer nodig??” Onzin natuurlijk maar toch..

Inmiddels zijn we veranderd van leverancier wat betreft onze overige diabetes materialen zoals teststrips en naaldjes. We zaten eerst bij Bosman maar onze verzekering wilde dat we over gingen naar Mediq waar ze grotere kortingen konden bedingen door massa afname. In het begin een beetje huiverig en argwanend want we waren erg tevreden over Bosman, maar nu helemaal om. Ook Mediq denkt super met ons mee en doet nooit moeilijk.

We zouden ook onze insuline via Mediq kunnen krijgen via onze kwartaalbestelling maar dit houden we toch liever bij onze eigen apotheek waar we als het nodig is kunnen aankloppen. Dan hoeven we ook niet in te schatten hoeveel insuline we nodig hebben. Als het bijna op is, sta ik zo weer bij de balie. 🙂