Nog maar een paar dagen…

minimed 640g

En dan gaan we voor het eerst de Medtronic Minimed 640G uitproberen met zoutoplossing. Daarvoor hebben we een afspraak bij de diabetesverpleegkundige, hier op de polikliniek vrijdag om half 3 in de middag.

Ik heb gisteren gebeld met een van onze verpleegkundigen en gevraagd waar hij het pompje moet/kan dragen en ze regelt een buikband voor Thomas. Dat lijkt ons het meest praktisch ook met slapen. Overdag zou hij het eventueel met een klip aan de broekband kunnen bevestigen maar ik vraag me af of dat stevig genoeg is? Ze gaat er een basaal stand in zetten zodat we er een beetje mee kunnen spelen en oefenen.

Volgende week kan ik dan weer een afspraak maken om de pomp in te leveren en te vertellen hoe het gegaan is. Daarna kan ze ons gaan inplannen. Thomas is er nog niet zo mee bezig. Hij weet dat we dat vrijdagmiddag gaan doen en ik heb hem een youtube filmpje laten zien zodat hij weet wat hem te wachten staat maar “dat wist hij al”.